15/05/2023

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,  


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όλα τα μαθήματα μας τα μπορούν να διεξάγονται δια ζώσης με πληρότητα των τμημάτων σύμφωνα με τα διατάγματα και τις οδηγίες του  κράτους. Για τους μαθητές μας που δεν μπορουν να είναι στην τάξη με φυσική παρουσία ( για τους δικού τους λόγους) η διδασκαλία μαθημάτων θα διεξάγεται με υβριδική εκπαίδευση με τους μαθητές/τριες να παρακολουθούν από το σπίτι.

Ακολουθώντας πάντα πιστά τις οδηγίες των Υπουργείων Παιδείας και Υγείας, σχετικά με τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19. Έχουμε διαμορφώσει τις αίθουσες μας έτσι ώστε να υπάρχει η απαιτούμενη απόσταση που χρειάζεται μεταξύ των μαθητών. Ακολουθούνται όλοι οι υγειονομικοί κανονισμοί με τακτικό καθαρισμό, συνεχείς αερισμό των αιθουσών καθώς και με αντισηπτικά που υπάρχουν σε όλους τους χώρους και στην είσοδο του φροντιστηρίου.

Εμείς είμαστε σε θέση να διεξάγουμε τα μαθήματα μας με ΥΒΡΙΔΙΚΗ εκπαίδευση δηλαδή με συνδιασμό δια ΖΩΣΗΣ αλλά και σε *ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

*ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Πρόκειται για απευθείας διδασκαλία (μετάδοση μαθήματος) σε πραγματικό χρόνο από τον εκπαιδευτικό σε μαθητές που παρακολουθούν «ζωντανά» μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και οποιασδήποτε υπολογιστικής συσκευής (Η/Υ, διαδραστική επιφάνεια, κινητό τηλέφωνο). Στη σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, οι διαδικασίες της διδασκαλίας και της μάθησης γίνονται ταυτόχρονα. Ο εκπαιδευτικός παραδίδει το μάθημα σε ζωντανή σύνδεση.

Είμαστε στη διάθεση σας! Τηλ 25736661

ADDRESS
62 Vasileos Constantinou
3076 Limassol

Google Maps:
https://goo.gl/maps/3pwCVta3pdgrYBqV9

CONTACTS
Email: tutors@tutors.ac.cy
Phone: 25736661
Fax: 25336896