02/04/2021

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,  


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα μαθήματα μας απο την Παρασκευή 1/4/2021 θα μπορούμε να υποδεχθούμε τέσσερεις μαθητές /τριες μας ξανα στα θρανία του φροντιστηρίου μας. Ως εκ τούτου για τα τμήματα με αριθμό μεγαλύτερο των έξι (6) ατόμων οι καθηγητές /τριες μας θα φροντίσουν να δημιουργήσουν ομάδες  και εκ περιτροπής θα μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματα τους με φυσική παρουσία. Η διδασκαλία όλων των μαθημάτων θα γίνεται υβριδική εκπαίδευση.

Ακολουθώντας πάντα πιστά τις οδηγίες των Υπουργείων Παιδείας και Υγείας, σχετικά με τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19. Έχουμε διαμορφώσει τις αίθουσες μας έτσι ώστε να υπάρχει η απαιτούμενη απόσταση που χρειάζεται μεταξύ των μαθητών. Ακολουθούνται όλοι οι υγειονομικοί κανονισμοί με τακτικό καθαρισμό, συνεχείς αερισμό των αιθουσών καθώς και με αντισηπτικά που υπάρχουν σε όλους τους χώρους και στην είσοδο του φροντιστηρίου.

Είμαστε σε θέση να σας ετοιμάσουμε έντυπο βεβαίωσης του προγράμματος των μαθημάτων για την πρόσβαση σας στο φροντιστήριο. Απαραίτητα πρέπει να έχετε μαζί σας το έντυπο Β του υπουργείου υγείας ( με σημειωμένο τον αριθμό 8) αντί του τηλεφωνικού μυνήματος SMS για την μετακίνηση σας. Παρακαλώ ζητήστε τα απο την γραμματεία.

Εμείς είμαστε σε θέση να διεξάγουμε τα μαθήματα μας με ΥΒΡΙΔΙΚΗ εκπαίδευση δηλαδή με συνδιασμό δια ΖΩΣΗΣ αλλά και σε *ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

*ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Πρόκειται για απευθείας διδασκαλία (μετάδοση μαθήματος) σε πραγματικό χρόνο από τον εκπαιδευτικό σε μαθητές που παρακολουθούν «ζωντανά» μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και οποιασδήποτε υπολογιστικής συσκευής (Η/Υ, διαδραστική επιφάνεια, κινητό τηλέφωνο). Στη σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, οι διαδικασίες της διδασκαλίας και της μάθησης γίνονται ταυτόχρονα. Ο εκπαιδευτικός παραδίδει το μάθημα σε ζωντανή σύνδεση.

Είμαστε στη διάθεση σας! Τηλ 25736661

ADDRESS
62 Vasileos Constantinou
3076 Limassol

Google Maps:
https://goo.gl/maps/3pwCVta3pdgrYBqV9

CONTACTS
Email: tutors@tutors.ac.cy
Phone: 25736661
Fax: 25336896