20/5/2020

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,  

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα μαθήματ α μας για την ακαδημαϊκή χρονιά 2020-2021 αρχίζουν την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020. Οι εγγραφές μας συνεχίζοντε απο τις 17 Αυγούστου 2020. Το προγραμμα μαθημάτων μας, για τα επίπεδα Παγκυπρίων, IGCSE και IAL έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας. Για το πρόγραμμα άλλων μαθημάτων επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε.

Ακολουθώντας πάντα πιστά τις οδηγίες των Υπουργείων Παιδείας και Υγείας, σχετικά με τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19. Έχουμε διαμορφώσει τις αίθουσες μας έτσι ώστε να υπάρχει η απαιτούμενη απόσταση που χρειάζεται μεταξύ των μαθητών. Ακολουθούνται όλοι οι υγειονομικοί κανονισμοί με τακτικό καθαρισμό, συνεχείς αερισμό των αιθουσών καθώς και με αντισηπτικά που υπάρχουν σε όλους τους χώρους και στην είσοδο του φροντιστηρίου.

Εμείς είμαστε σε θέση να διεξάγουμε τα μαθήματα μας με Υβριδική εκπαίδευση δηλαδή με συνδιασμό δια ΖΩΣΗΣ αλλά και σε *ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

*ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Πρόκειται για απευθείας διδασκαλία (μετάδοση μαθήματος) σε πραγματικό χρόνο από τον εκπαιδευτικό σε μαθητές που παρακολουθούν «ζωντανά» μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και οποιασδήποτε υπολογιστικής συσκευής (Η/Υ, διαδραστική επιφάνεια, κινητό τηλέφωνο). Στη σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, οι διαδικασίες της διδασκαλίας και της μάθησης γίνονται ταυτόχρονα. Ο εκπαιδευτικός παραδίδει το μάθημα σε ζωντανή σύνδεση.

Είμαστε στη διάθεση σας! Τηλ 25736661

ADDRESS
62 Vasileos Constantinou
3076 Limassol

Google Maps:
https://goo.gl/maps/3pwCVta3pdgrYBqV9

CONTACTS
Email: tutors@tutors.ac.cy
Phone: 25736661
Fax: 25336896